Iohannis, la „masa bogaților”. Președintele a prins loc sub copertină, în timp ce alți șefi de stat au fost puși să stea în ploaie

0
Publicat:

Printre cei peste 80 de șefi de stat care au dat curs invitații de a participa la ceremonia de deschidere a Jocurior Olimpice s-a aflat și președintele României, Klaus Iohannis. Acesta a fost însoțit de Carmen Iohannis, cei doi stând în tribuna de pe malul Senei alături de Maia Sandu, președinta Republicii Moldova.

Klaus Iohannis a prins, in extremis, un loc la ”masa bogaților”, chiar la limita copertinei care a ferit de ploaie cuplul prezidențial. Nu toți șefii de stat sau oficialii care au participat la deschiderea Jocurilor Olimpice au avut același noroc, mulți dintre ei fiind puși să stea sub cerul liber. Aceștia au fost nevoiți să îmbrace pelerine, dar chiar și așa, ploaia care a căzut necontenit i-a ”murat” bine.

Carmen și Klaus Iohannis au inaugurat Casa României din Paris

Înainte de festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice, Klaus Iohannis și soția lui, Carmen, au participat joi la inaugurarea Casei României, la Ambasada țării noastre din Paris. Prima doamnă a purtat o ținută aleasă, semnată de casa de modă Dolce&Gabbana, al cărei preț este de 1.500 de euro. De asemenea, Carmen Iohannis a purtat o poșetă mai scumpă decât rochia, de la Christian Dior, evaluată la 2.850 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite